Tarieven Trimsalon 2022

Alle behandelingen zijn inclusief iets lekker voor uw kat, bijvoorbeeld Liquidsnacks. Is uw kat allergisch voor een bepaald voedingsmiddel? Laat dit graag van tevoren weten.

Basistarieven

 • Standaard behandelingen:
  Een all-inclusive trimbehandeling op maat naar de vachtbehoefte van  jouw kat €50,-
  Hieronder valt:
  -Doorkammen, borstelen, knoopjes/klitten uitkammen
  -Kleine viltplekken wegscheren (zie mogelijke toeslagen voor grote viltplekken)
  -Wanneer nodig oren en ogen schoonmaken
  -Wanneer nodig vervuilde vacht wassen met droogshampoo
  -Wanneer nodig nageltjes knippen
  -Wat lekkers voor de kat
 • Korte behandelingen
  -Enkel nageltjes knippen €10,-
  -Enkel katerstaart wassen met droogshampoo €20,-
Voordeligere tarieven bij tijdige terugkomst in de trimsalon
 • Binnen 12 weken na de laatste afspraak €45,- voor een standaard trimbeurt
 • Binnen 8 weken na de laatste afspraak €40,- voor een standaard trimbeurt
 • Binnen 4 weken na de laatste afspraak €35,- voor een standaard trimbeurt

 • Trimabonnement
  Eenmaal per maand een trimbeurt gedurende 6 of 12 maanden
  -6 maanden (6 trimbeurten) €180,- (€30,- per trimbeurt)
  -12 maanden (12 trimbeurten) €330,- (€27,50 per trimbeurt)
  Het abonnement dient in één keer betaald te worden. De data voor het trimabonnement dienen tijdens de eerste afspraak ingepland te worden. Bij annulering van een afspraak zonder opnieuw inplannen vervalt deze. Wanneer er meer dan 1 maand en een week zit tussen de trimbehandelingen wordt het normale tarief aangehouden.

Bijzondere behandelingen

Kennismakingsessies voor kittens (<1 jaar)
Tijdens deze sessie maakt jouw kitten kennis met het hebben en houden in de trimsalon, om jouw kitten te laten wennen aan het materiaal in de trimsalon waardoor toekomstige trimbeurten makkelijker en voor de kat prettiger zullen verlopen. Inclusief wat lekkers en een leuk speeltjespakket.
€20,- per sessie van 20-30 minuten

Wensessies voor volwassen katten (>1 jaar)
Tijdens deze sessies wordt jouw kat spelenderwijs geïntroduceerd in de trimsalon, waarbij nadruk gelegt zal worden op het wennen aan de materialen, geluiden en handelingen op een voor de kat prettige manier, zodat toekomstige trimbeurten makkelijker zullen verlopen. Inclusief wat lekkers.
€30,- per sessie van 30-45 minuten

1 op 1 cursus: ‘hoe verzorg ik de vacht van mijn kat?’

Een 1 op 1 cursus van 1,5 uur waarbij ik je leer hoe jij tussen trimbeurten door de vacht van je kat in goede conditie kan houden, inclusief een hand-out met tips. Hierbij kan je op je eigen kat oefenen onder mijn begeleidend oog. Hierbij leer ik je hoe te kammen, borstelen en hoe droogshampoo te gebruiken.
€90,- voor een eenmalige afspraak, €130,- voor twee afspraken

Mogelijke toeslagen

Toeslagen bovenop de normale prijs:
 • Als jouw kat in de trimsalon vlooien lijkt te hebben, ben ik helaas genoodzaakt een toeslag van €10,- bovenop de normale prijs te berekenen vanwege sanitaire maatregelen na de afspraak. Dit is exclusief eventuele behandeling tegen vlooien.
 • Bij grote viltplekken ben ik helaas genoodzaakt een toeslag van €10,- bovenop de normale prijs te berekenen. Dit is van toepassing wanneer er minimaal 5 knopen ter grootte van een euromunt aanwezig zijn, of wanneer een enkele vervilting erg groot is. Het is altijd het beste om tijdig een afspraak bij de trimsalon te maken vóórdat deze verviltingen ontstaan.
 • Het is altijd mijn streven om de vacht van jouw kat in één trimbeurt volledig te verzorgen. Echter kan het in zeldzame situaties zo zijn dat een kat tijdens de trimbeurt te veel stress ervaart of te agressief wordt, in mate dat ik het werk niet in één trimbeurt af kan krijgen. Ik kan dan in sommige gevallen besluiten dat het beter voor het welzijn van de kat zal zijn om de trimbeurt vroegtijdig af te breken en op een latere datum te herhalen. Een vervolgafspraak dient binnen één week na de oorspronkelijke trimbeurt plaats te vinden. Een eerste vervolgafspraak is kosteloos, daarna kost een vervolgafspraak €35,- per afspraak.
 • Bij vermoeden van (ernstige) ziekte bij je kat, onhandelbaar gedrag zoals extreme agressie, of enige andere reden waarom het starten van een trimbeurt niet verantwoord zal zijn, wordt een starttarief van €25,- in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en wordt er natuurlijk meegedacht aan een oplossing of alternatief. 

Mogelijke annuleringskosten

Annuleringskosten bij niet-aantoonbare redenen:
In verband met gereserveerde tijd in de trimsalon die bij annulering op korte termijn niet opgevuld kan worden, zal bij annulering een bedrag in rekening gebracht worden:

 • Binnen 24 uur voor de afspraak €35,-
 • In geval van een no-show worden de kosten van een standaard trimbeurt berekend, namelijk €50,- 

Tarieven gedragstherapie voor katten 2022

Op de pagina ‘Gedragstherapie’ onder het kopje ‘Diensten’ worden onderstaande diensten nader uitgelegd. 

Gedragsconsult aan huis:

  • 1,5 uur consult aan huis, inclusief uitgebreid verslag met conclusie en therapieplan en 3 maanden nazorg. €175,-
  • Vervolgconsult (voor hetzelfde probleem wanneer de termijn van 3 maanden nazorg verstreken is). €60,-

Adviesgesprek op afstand:

 • Telefonisch adviesgesprek (zonder verslag en nazorg): de eerste 10 minuten zijn gratis, vanaf 10 minuten tot 60 minuten €35,-
 • Videobeoordeling (zonder nazorg, met verslag). €45,-

Verrijkingsconsult:

 • Verrijkingsconsult aan huis, inclusief uitgebreid verslag. €95,-
 • Verrijkingsconsult via telefoon of videobellen, inclusief uitgebreid verslag. €45,-

Reiskosten:
In het geval dat een consult aan huis plaatsvindt, zijn er reiskosten verbonden die bovenop de prijs van het consult zullen komen. De kosten hiervoor zijn  €0,30 per gemaakte kilometer (volgens Google Maps). Deze kosten bevatten zowel het aantal kilometers van de heenreis als van de terugreis.

Een gedragsconsult aan huis met 3 maanden nazorg is de meest effectieve en uitgebreide manier van het behandelen van gedragsproblemen. Doordat ik een volledig beeld kan krijgen van jou, je kat, de situatie, de omgeving en het gedrag, maakt dit het therapieplan voor jouw kat betrouwbaarder dan een telefonisch adviesgesprek of videobeoordeling. Daarnaast blijf ik na de datum van het consult tot 3 maanden beschikbaar. Mocht het therapieplan in eerste instantie onvoldoende effect hebben, dan blijf ik gedurende die tijd bijsturen. Een telefonisch adviesgesprek of videoconsult bevat géén nazorgperiode. Bij problemen die te groot en/of complex lijken zal ik in dat geval dan ook een consult aan huis adviseren.

Annuleringskosten:
Bij annulering na het ontvangen van de ingevulde vragenlijst zijn kosten verbonden.
Annulering na het ontvangen van de ingevulde vragenlijst, 48+ uur voor aanvang van het consult: €30,-
Annulering binnen 48-24 uur voor aanvang van het consult: €40,-
Annulering binnen 24-0 uur voor aanvang van het consult: €50,-