Tarieven Trimsalon 2022

Alle behandelingen zijn inclusief iets lekker voor uw kat, bijvoorbeeld Liquidsnacks. Is uw kat allergisch voor een bepaald voedingsmiddel? Laat dit graag van tevoren weten.

 • Standaard behandelingen:
  Een (standaard) trimbehandeling. €50,-
 • Extra’s:
  Vlooienpipet toedienen (prijs inclusief vlooienmiddel Advantage). €15,-

Kennismaking sessies:
Kennismaking met de trimsalon voor jonge katten en kittens, om hen te laten wennen aan het materiaal in de trimsalon en toekomstige trimbeurten (per sessie van 20 minuten, inclusief wat lekkers en een leuk speeltjespakket). €15,-

1 op 1 cursus: ‘hoe verzorg ik de vacht van mijn kat?’
Een 1 op 1 cursus waarin ik je leer hoe jij tussen trimbeurten door de kat van je vacht in goede conditie kan houden, inclusief een hand-out met tips. Hierbij kan je op je eigen kat oefenen onder mijn begeleidend oog gedurende 90 minuten. €90.-

Toeslagen bovenop de normale prijs:
 • Als jouw kat in de trimsalon vlooien lijkt te hebben, ben ik helaas genoodzaakt een toeslag van €10,- bovenop de normale prijs te berekenen vanwege sanitaire maatregelen na de afspraak. Dit is exclusief eventuele behandeling tegen vlooien.
 • Bij extreme verviltingen ben ik helaas genoodzaakt een toeslag van €10,- bovenop de normale prijs te berekenen. Dit is van toepassing wanneer er minimaal 5 knopen ter grootte van een euromunt aanwezig zijn, of wanneer een enkele vervilting erg groot is. Het is altijd het beste om tijdig een afspraak bij de trimsalon te maken vóórdat deze verviltingen ontstaan.
 • Het is altijd mijn streven om de vacht van jouw kat in één trimbeurt volledig te verzorgen. Echter kan het in zeldzame situaties zo zijn dat een kat tijdens de trimbeurt te veel stress ervaart of te agressief wordt, in mate dat ik het werk niet in één trimbeurt af kan krijgen.. Ik kan dan in sommige gevallen besluiten dat het beter voor het welzijn van de kat zal zijn om de trimbeurt vroegtijdig af te breken en op een latere datum te herhalen. Een vervolgafspraak dient binnen één week na de oorspronkelijke trimbeurt plaats te vinden. Een eerste vervolgafspraak is kosteloos, daarna kost een vervolgafspraak €40,- per afspraak.
 • Bij vermoeden van (ernstige) ziekte bij je kat, onhandelbaar gedrag zoals extreme agressie, of enige andere reden waarom het starten van een trimbeurt niet verantwoord zal zijn, wordt een starttarief van €25,- in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. 

Annuleringskosten bij niet-aantoonbare redenen:
Omdat ik de trimsalon en tijd voor je kat reserveer en deze bij annulering op korte termijn niet opgevuld kan worden, zal bij annulering een gedeelte van de kosten van een normale trimbeurt in rekening gebracht worden. Bij annulering binnen 48 uur wordt €20,- in rekening gebracht, bij annulering binnen 24 uur wordt €35 in rekening gebracht. 

 

Tarieven gedragstherapie voor katten 2022

Op de pagina ‘Gedragstherapie’ onder het kopje ‘Diensten’ worden onderstaande diensten nader uitgelegd. 

Gedragsconsult aan huis:

  • 1,5 uur consult aan huis, inclusief uitgebreid verslag met diagnose en therapieplan en 3 maanden nazorg. €175,-
  • Vervolgconsult (voor hetzelfde probleem wanneer de termijn van 3 maanden nazorg verstreken is). €60,-

Adviesgesprek op afstand:

 • Telefonisch adviesgesprek (zonder verslag en nazorg): de eerste 10 minuten zijn gratis, vanaf 10 minuten tot 60 minuten €40,-
 • Videobeoordeling (zonder nazorg, met verslag). €45,-

Verrijkingsconsult:

 • Verrijkingsconsult aan huis, inclusief uitgebreid verslag. €95,-
 • Verrijkingsconsult via telefoon of videobellen, inclusief uitgebreid verslag. €45,-

Reiskosten:
In het geval dat een consult aan huis plaatsvindt, zijn er reiskosten verbonden die bovenop de prijs van het consult zullen komen. Binnen een straal van 15 kilometer van Ommen worden er geen reiskosten berekend. Boven de 15 kilometer komen de kosten op €0,30 per gemaakte kilometer (volgens Google Maps). Deze kosten bevatten zowel het aantal kilometers van de heenreis als van de terugreis.

Een gedragsconsult aan huis met 3 maanden nazorg is de meest effectieve en uitgebreide manier van het behandelen van gedragsproblemen. Doordat ik een volledig beeld kan krijgen van jou, je kat, de situatie, de omgeving en het gedrag, maakt dit het therapieplan voor jouw kat betrouwbaarder dan een telefonisch adviesgesprek of videobeoordeling. Daarnaast blijf ik na de datum van het consult tot 3 maanden beschikbaar. Mocht het therapieplan in eerste instantie onvoldoende effect hebben, dan blijf ik gedurende die tijd bijsturen. Een telefonisch adviesgesprek of videoconsult bevat géén nazorgperiode. Bij problemen die te groot en/of complex lijken zal ik in dat geval dan ook een consult aan huis adviseren.

Annuleringskosten:
Bij annulering na het ontvangen van de ingevulde vragenlijst zijn kosten verbonden.
Annulering na het ontvangen van de ingevulde vragenlijst, 48+ uur voor aanvang van het consult: €30,-
Annulering binnen 48-24 uur voor aanvang van het consult: €40,-
Annulering binnen 24-0 uur voor aanvang van het consult: €50,-